Château Montifaud er et af de mere traditionelle cognachuse i regionen, og har været ejet af samme familie i 6 generationer. Montifaud vinmarkerne er 300 hektar, og på spreder sig på tværs af Grande Champagne og Petite Champagne regionerne, som i vid udstrækning anses for at være de to fineste regioner i cognac-verden. Den flade og kalkrige jord på deres ejendom er ideel til dyrkning af druer af den bedste kvalitet. Montifaud opretholder en mærkelig og interessant tradition: når der bliver født en dreng af cognac-husets ejer, bliver en særlig årgang tilsidesat for senere at blive solgt af ham, når han bliver gammel nok.
Dette er en af de fineste cognacer i deres sortiment, kun ved brug af druer fra Petite Champagne regionen. Det har lagret i 20 år i kælderene i Château Montifo, hvis kølige og tørre miljø giver mulighed for en langsom udvikling af dybde og kompleksitet. Denne cognac er lavet hovedsageligt af Ugni Blanc druer, med en smule Colombard og Folle Blanche for at give en mere afrundet smagsprofil. Denne cognacs aromaer er vidunderlige — tørret frugt: svesker og abrikoser, chokolade, små egespåner og bløde citrusskaller. Smagen er luksuriøs, med tørret frugt, nødder, en let lys vanilje og blød tobaksrøg. Eftersmagen er lang og elegant, med druesødme. En ganske enkelt fremragende cognac fra et af regionens bedste producenter.