Chivas Brothers kan spores helt tilbage til 1801, hvor en lille købmandsbutik i Aberdeen åbnede. Siden da er firmaet vokset, og har specialiseret sig i den whisky de fleste af os kender så godt. Deres 12-årige aftapning en solid dram til en afslappet aften, deres 18-årige er en luksuriøs, kompleks blend til den særlige aften, og slutteligt er denne 25-årige (hele 25 år!) aftapning et sandt mesterværk. Den anerkendte whiskyskribent, Jim Murray, vurderede i 2010 denne som sin favorit blend på over 18 år, og man forstår godt hvorfor. Opskriften bliver holdt tæt til kroppen, men det er ikke urealistisk, at antage et højt indhold af Strathisla, som er Chivas Brothers’ hjem. Den byder på en intens næse med noter af malt, bær, havre og et hint af lakrids. I munden er den blød og kompleks med noter af cremet karamel, søde sager og budding, der udvikler sig til et pust af let røg og flødekaramel i eftersmagen. Chivas Regal 25 var den første ægte luksuswhisky da den udkom i 1909, og den har holdt sin plads ganske godt siden. En helt særlig whisky, af en kaliber som ikke just hænger på træerne.
Hej,Den er bare suber.