En meget populær rom i Rum-bars hjemland Jamaica.
Denne Rum-bar White er aftappet med en formidabel over-proof alkoholprocent på 63%.
Rum-bar produceres på det berømte Worthy Park destilleri, der bruger melasse, som er produceret på destilleriets ejendom fra sukkerrør, der også høstes på ejendommen. I modsætning til mange andre hvide over-proof rom, er denne destilleret i kobberkedler. Rum-Bar er ikke lavet med brug af de traditionelle jamaicanske ”dunder pits” fordi man i stedet har brugt nogle specielle typer gær, som også kan være med til at give en distinkt smag.
Rommen er designet til at blive blandet i cocktails, da den er lidt for kraftig i smagen til at drikkes rent. Men når den blandes, så begynder rommens smagfulde natur at skinne igennem, med en dejlig sukkersødme og noter af tropiske frugter. Den er uden tvivl lidt mere kompleks end lignende hvide over-proof rom.
Rum-bar Overproofs design er inspireret af farverne på Jamaicas flag.