Teeling har udgivet den ene fabelagtige aftapning efter den anden, siden de flyttede tilbage til deres oprindelige hjem i Dublins Liberty bydel. Deres fantastiske fadafsluttede whiskyer er blevet kendt for deres fremragende kvalitet, og dette er endnu et glimrende eksempel. Denne whisky er resultatet et samarbejde mellem Teeling og det irske ølbryggeri, Galway Bay Brewery. Galway Bay Brewery skabte “200 Fathoms Imperial Stout” ved brug af Teeling whiskey fade. Teeling fik derefter disse fade tilbage, og afsluttede deres whisky i dem, hvilket skabte én whisky med en helt unik smag.
Næsen er fyldt med varme stout øl aromaer, med soja, espresso, mørk chokolade, mælk, vanilje, let egetræ og karamel. Smagen er fed med en mørk smag af stout øl samt karamel, mælkechokolade, varm byg, malt og vanilje. Eftersmagen er lang og fed med en lidt bitter espresso note. Denne whisky er aftappet med en alkoholprocent på 46% og uden koldfiltrering, hvilket har resulteret i en whisky med ekstraordinært meget smag og tekstur.