Glencadam er ikke det mest kendte navn blandt skotsk whisky, og det kan i høj grad tillægges at destilleriet ikke smider deres penge efter reklamer og medie, men i stedet bruger dem på at lave god whisky. Denne 10-årige aftapning er, selv i sin unge alder, et strålende eksempel på hvad man kan opnå med den rette indstilling og de rette værdier. Farven er naturlig, den er ikke koldfiltreret og den har en styrke på 46% – de tre ting i sig selv siger meget om en whisky og dens kvalitet. Fadene har ikke været overvældende aktive i at påvirke smagen, men blot karakteren af whiskyen, og den har en meget naturlig, fyldig smagsprofil, som i høj grad afspejler deres destillat. Noter af bygmalt, citrus, grønne æbler og et hint af fennikel er at finde i smagen, og det hele spiller godt sammen. Hvis man gerne vil have en standardaftapning til en retfærdig pris, som ikke bare er drevet af fadlagringen, men også har noget kraft i destillatet, så er Glencadam 10 den perfekte whisky.