En vidunderlig fadstyrke aftapning af Kilkerran whisky. Kilkerran ejes og drives af familien Mitchell, den samme familie, der driver Springbank. Mens den sælges under navnet Kilkerran, gør virksomheden ingen hemmelighed af, at denne whisky produceres af Glengyle destilleriet, et nyligt genoplivet Campbeltown destilleri. Her hos Whiskyeksperten er der få ting, vi kan lide mere end den unikke profil af en god Campbeltown malt whisky, og dette er et perfekt eksempel.
Næsen åbner den med en let tørverøg, flormelis, mælkechokolade, havtåge, grønne æbler og frisk bagt tærte. Smagen er klassisk Campbeltown, med jord og salt, lidt sukkerholdig sødme, valnødder, lidt tørv og let vaniljecreme. Eftersmagen er stærkt tørverøget, med en langvarig, tør egetræs og flødekaramel smag. Denne whisky drager stor fordel af at være aftappet med en alkoholprocent på 56,2% uden koldfiltrering og tilsat farve. Endnu en strålende dram fra Mitchell-familien.