Bombay Sapphire blev første gang lanceret i 1987 i sin distinkte blå flaske med et billede af Dronning Victoria, og er designet med henblik på, at huske den britiske Raj i Indien, og hylde gins popularitet under denne æra – i særdeleshed Pink Gin cocktails! Det er en kompleks gin lavet på 10 botaniske ingredienser: mandel, citronskal, lakrids, enebær, violrod, englerod, koriander, cassia, cubebpeber og paradisfrø. Destilleriet er kendt for deres ”vapour infusion” (fordampnings-indfundering), som bevarer de botaniske ingredienser i en separat beholder, og lader spritten i dampform passere gennem og trække smagsnoter ud – på samme måde som en espressomaskine virker. Dette giver en nuanceret og delikat smagsprofil, der giver en gin der både er værd at drikke rent og i cocktails, eller ganske enkelt i en klassisk G&T med en sødlig tonic. Bombay Sapphire er en af verdens mest populære gin, og det er med god grund!